SBI Bud & Transport

SBI Bud & Transport

God måndagsmorgon på er kära alingsåsare och välkommen till bloggen! Det är många vänner och bekanta som blir nyfikna när jag berättar att jag anlitar en städfirma som levererar fantastiska resultat här hemma i 30-talsvillan med många rum, vinklar och vrår. Jag berättar så gärna för vännerna om det här men så tänkte jag att det vore ännu bättre att skriva ett inlägg på bloggen. För då kan verkligen alla som kommer in här och läser få reda på vart ni kan vända er om ni i likhet med mig önskar hjälp inom städ i Alingsås. Eftersom jag tyvärr har kommit i kontakt med oseriösa städföretag tidigare var det viktigt för mig att inte råka ut för det här igen. Innan jag anlitade SBI Bud & Transport ringde jag därför och tog referenser av ett par personer.  

 

En hade fått hjälp med sin hemstädning och den andra med kontorsstädningen. De hade bara positiva saker att säga. Jag håller fullt ut med, nu när jag själv får hjälp av denna städfirma sedan några månader tillbaka. De som arbetar på SBI Bud & Transport städar väldigt noggrant och effektivt, de är punktliga och dessutom trevliga. Medarbetarna brinner för det de sysslar med och har omfattande erfarenhet av att hjälpa kunder med de flesta tjänster inom städ i Alingsås med omnejd. Man kan få hjälp vid ett enstaka tillfälle eller göra som jag, abonnera på en städtjänst. Både privatpersoner och företagare som önskar hjälp är välkomna att höra av sig till SBI Bud & Transport. Jag hoppas nu att jag har kunnat hjälpa er så det blir enklare för er att bestämma er när ni står i valet att anlita en av en städfirma i Alingsås. 


Kommentarer är stängda.